RatsuKortes

Yksityinen maalaistalli

Talli

2011 valmistuneessa tallissamme on tilavat karsinat 13 hevoselle (yksi varsotuskarsina), pesupaikka ja lämmin vesi, satulahuone, kuivatushuone ja rehuvaja. Talli on aina valvonnassa, koska tilalla asutaan.

Maneesi

Lokakuussa 2005 käyttöön otettu maneesi on puurakenteinen. Katon keskiosan valokatteen ja seinien korkeiden ikkunoiden ansiosta maneesi on poikkeuksellisen valoisa. Ratsastusala on kooltaan n. 21 x 40 metriä. Maneesin on suunnitellut arkkitehti Kimmo Kuismanen (SAFA).

Hevosten täysihoito

Tarjoamaamme täysihoitoon kuuluu karsinapaikan lisäksi hevosten ruokinta (heinää 4 kertaa päivässä, kauraa 3 kertaa päivässä), karsinan puhdistus (pellavakuivike), hevosten kokopäivätarhaus (kesällä laiduntaminen) ja loimitus sekä oikeus käyttää rajoituksetta maneesia, ratsastuskenttää ja estemateriaalia. Tallin läheisyydessä on laajat hiekkakankaat metsäautoteineen maastoratsastukseen.

Laitumella

Ratsastuskenttä

Valaistu ratsastuskenttä on tehty SRL:n kenttäasiantuntija Teho Lehtisen ohjeitten mukaisesti. Kenttä on kooltaan n. 30 x 70m ja sijaitsee tallin välittömässä läheisyydessä.


Muut palvelut

Henkilökunta

Tallimestari Hanna-Leena Kortesluoma on koulutukseltaan maaseutuyrittäjä. Hänen vastuullaan on tallin päivittäinen toiminta. RatsuKorteksen talli ja maneesi sijaitsevat Kortesluoman perheen kotitilalla.